Go Forest logo

Cases

We hebben geweldige klanten. Het is inspirerend om te zien hoe bedrijven creatief zijn met het planten van bomen.

Gent 10 Mijl zet klimaatactie in beweging

Dit jaar hebben Go Forest en Ghent 10 miles de campagne 'Negenduust voor negenduust' opgezet met als doel om minstens 9000 bomen te planten in België en Madagaskar.

Bouw-iD vertaalt vierkante meters in bomen

Bouw-iD wilt de bouwstop voorop zijn en besluit om voor elke vierkante meter woonbare oppervlakte die ze creëren met hun projecten dezelfde oppervlakte in bomen te planten.

La Lorraine houdt haar medewerkers gezond en plant daarbij bomen

La Lorraine besloot haar impact op het milieu drastisch te verminderen. Door de medewerkers te motiveren om meer te bewegen, planten ze bomen en creëren zo een win-win voor mens en planeet.

Bij Recor Bedding staat één verkochte matras gelijk aan één geplante boom

Na het planten van 200 bomen in Gomery gaat Recor Bedding nog een stap verder.

Wat is een duurzame trouw? De perfecte vraag voor Lobke & Hendrik

Voor veel mensen is trouwen een van de belangrijkste dagen van hun hele leven. Het verdient dus serieus gevierd te worden. Maar hoe kun je de negatieve gevolgen die daarmee gepaard gaan tot een minimum beperken?

Mark is een man met een missie

Ontdek hoe Mark 100.000 km gaat wandelen, 100.000 zakken zwerfafval opraapt en 100.000 bomen plant voor mentaal welzijn.

Energie.be activeert hun klanten om bomen te planten

Als Belgische energieleverancier is Energie.be zich volledig bewust van de schade die aardgas aanricht. Daarom bieden ze hun klanten de optie om bomen te planten in lijn met hun impact.

Springbok “walks the talk”

De “Springbokkers”, zoals ze zich zelf noemen, beslisten op hun strategische dagen in juni unaniem en resoluut dat ze een duurzame onderneming willen zijn. “We love the people, and the planet!”. Daarom willen ze de 17 SDG’s als bedrijf mee helpen vooruit trekken.

ZEB verkoopt vanaf nu ook bomen

ZEB en Go Forest slaan de handen in elkaar en planten met de steun van de klanten mangrove bomen in Madagaskar.

Finixa plant bomen in België en Madagaskar

Finixa gaat in totaal 2500 bomen planten. 500 bomen worden aangeplant in België en de andere 2000 in Madagaskar. Door in deze landen te planten, heeft Finixa impact op 10 van de 17 SDG's.

Hoe Hotel Van der Valk het planten van bomen integreert in de dagelijkse bedrijfsvoering

Van der Valk Gent is een trouwe Go Forest partner. In deze video vertelt Severine, Front Office Manager, waarom en hoe een hotel bomen kan planten.

Hoe een fietsenwinkel het planten van bomen in hun verhaal integreert

Fietsen De Geus is een trouwe Go Forest partner. In deze video vertelt commercieel manager Pieter waarom en hoe een fietsenwinkel aan boomaanplant doet.

Heb jij ook een verhaal te vertellen?