Go Forest logo

Doe mee

Plant je met ons mee? Ontdek hoe u een verschil kunt maken.

Go Forest general picture

Let's plan(t) the future together.

Bossen remmen de klimaatverandering af en vormen het belangrijkste reservoir voor biodiversiteit. Helaas is ontbossing een van de grootste oorzaken van klimaatverandering onder invloed van de mens.

Go Forest wil de natuur herstellen door de juiste boomsoorten te planten in gebieden waar ze positieve gevolgen hebben voor de biodiversiteit, de CO2-opslag, de tewerkstelling, het levensonderhoud en de plaatselijke economie. Onze experts op het vlak van klimaatprojecten selecteren en controleren de beste projecten wereldwijd. Go Forest doet niet enkel aan bebossing, maar zet ook actief in op het voorkomen van bomenkap.

Voor bedrijven

Ontdek wat jouw bedrijf kan doen. Word een leader for a greener world.

Voor particulieren

Elk van ons kan bijdragen aan een groenere toekomst voor onze planeet.

Elke boom telt!

Go Forest doet niet enkel aan bebossing, maar steunt ook projecten die bomenkap voorkomen.

Ieder van ons kan een positieve impact hebben op de wereld waarin we morgen leven, en wij willen ondernemers inspireren om die gedachte ook tot werkelijkheid te maken. Vele bomen vormen een bos, net zoals vele kleine stappen samen tot een grote verandering kunnen leiden.

Tanzania

7

tree species are planted

Argentinië

6

boomsoorten worden geplant

Europa

8

verschillende Europese landen

Geef om communities

Bij Go Forest planten we niet alleen bomen. We doen veel meer, zoals zorgen voor duurzame steun aan lokale gemeenschappen. Dat doen we aan de hand van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN, die dienen als blauwdruk voor vrede en welvaart voor mensen en de planeet, nu en in de toekomst. Afhankelijk van de regio en het project steun je verschillende SDG’s, maar doel 13 ‘Klimaatactie’ wordt altijd gesteund.

SDG5
SDG10
SDG15
SDG11
SDG4
SDG12

Leaders for a greener world

Deze leiders zetten zich al in voor een betere, groenere toekomst. Sluit je bij hen aan en draag zelf ook je steentje bij.

Kies voor een groenere toekomst