Plant trees
like a boss

We hebben nood aan leiders die ons naar een groenere wereld kunnen leiden: organisaties, verenigingen, steden … Leiders die het goede voorbeeld geven en hun omgeving willen inspireren.

Wat is het voordeel voor uw bedrijf?

Je kan beweren dat je duurzaam onderneemt, maar zulke uitspraken zijn alleen geloofwaardig als ze ook makkelijk geverifieerd kunnen worden. Daarom genereren we digitale certificaten op basis van tijdstempels op de blockchain (in SustainabilityChecker.app), om te bewijzen dat een certificaat legitiem is en op dat specifieke moment werd aangemaakt. We registreren ook het aantal geplante bomen, de periode, de relevante SDG’s (Sustainable Development Goals of duurzame ontwikkelingsdoelen) en de ambities van jouw bedrijf. Door onze QR-code op je offertes en brochures te plaatsen kan je bovendien ook stakeholders en klanten inspireren.

Kies de beste match

Go Forest brengt gelijkgestemde (bedrijfs)leiders samen die hun positieve impact willen vergroten.

Daarom biedt Go Forest verschillende mogelijkheden om je bedrijf groener te maken, op maat van de huidige situatie en doelen van jouw bedrijf. Go Forest wil de logische volgende of eerste stap zijn in jouw klimaatverhaal.

Op maat

Vertel ons over de doelen van je bedrijf en de toekomstplannen die je voor ogen hebt. Samen vinden we vast een geschikte oplossing.

Dankzij onze laagdrempelige formules is Go Forest geschikt voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven.

Het feit dat je dit allemaal leest, betekent dat er motivatie is om werkelijk iets te doen!

Jouw budget

Let's create your personal planting journey!

Maandelijkse plannen

Seed Sower

€50

/ maand (BTW exclusief)

20 trees per maand

*ongeveer, afhankelijk van het project

Treehugger

€125

/maand (BTW exclusief)

50 trees per month

*ongeveer, afhankelijk van het project

Rainmaker

€250

/maand (BTW exclusief)

100 trees per month

*ongeveer, afhankelijk van het project

Onze projecten

Ontdek waar we onze bomen planten. Kom meer te weten over onze projecten.

Argentinië

Dit project pakt niet alleen de uitdagingen op het gebied van biodiversiteit aan, maar ook sociale problemen, door de voorwaarden te creëren die inheemse gemeenschappen in staat stellen te gedijen, terwijl de biodiversiteit wordt hersteld.

Europa

We voeren herbebossingsprojecten uit in België, Ierland, Portugal, Spanje, Italy, Frankrijk, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk… Projecten in andere Europese landen kunnen aangevraagd worden.
VERTICAL madagascar

Madagaskar

De biodiversiteit van Madagaskar is heel bijzonder. Het land heeft zijn eigen ecosysteem en prachtige wilde dieren ontwikkeld sinds het zich 160 miljoen jaar geleden afsplitste van het Afrikaanse continent.
VERTICAL BELGIUM

België

Duizenden hectaren bos verdwijnen in België. We maken onze landelijke gebieden weer veerkrachtig door herbebossingsprojecten uit te voeren doorheen het hele land! Steun duurzame land- en bosbouw in België.
VERTICAL Armenia

Armenië

In Armenië wordt met herbebossingsprojecten woestijnvorming bestreden, bodemerosie bestreden, het water beschermd en de plaatselijke gemeenschappen mondiger gemaakt door werkgelegenheid te scheppen en hun inkomen te verhogen.
VERTICAL congo

Congo

Onze partner in Faja Lobi werkt aan een geïntegreerd project van herbebossing & duurzame ontwikkeling om de uitdagingen van een veranderend klimaat en sociale ongelijkheid het hoofd te bieden.  
VERTICAL PERU

Peru

De biodiversiteit in het Peruaanse Amazonegebied beschermen en regenereren. Samen met onze herbebossingspartner Camino Verde is het onze missie om de boslandschappen te herstellen door gemeenschappen te versterken.

Klaar om je bedrijf naar een groener niveau te tillen?

Wij zijn van mening dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends moet zijn. Ontbossing is een probleem dat ons allemaal treft, en bij Go Forest werken we elke dag opnieuw aan een oplossing. Door te focussen op gedragsverandering willen we de oorzaken rond de bodem- en ontbossingsproblematiek bij de wortel aanpakken.

Argentinië

6

boomsoorten worden geplant

Europa

8

verschillende Europese landen

Madagaskar

34

verschillende boomsoorten

Wat anderen zeggen over bomen planten met Go Forest

Samen gaan we op zoek naar een formule die het best past bij jouw bedrijf en een positieve impact heeft op onze wereld. Lees hier meer over de ervaringen van bedrijfsleiders die al eerder met ons samenwerkten.

Filip Staelens

Orbit

Wij geloven dat technologische innovatie ons kan helpen bij het bouwen van duurzamere armaturen.

Edward Vervisch

Copahome

Dankzij de platforms die Go Forest gebruikt, is duurzaamheid niet langer een vaag begrip. De klant wordt er nu echt bij betrokken.

Samuel Van Lathem

Vadigran

Het is zeer waardevol dat onze klanten hun bomen niet alleen zien, maar ook de impact voelen die ze maken door ze te planten.

Word een leader for a greener world