Go Forest logo

Wat heeft jouw bedrijf eraan?

Voeg de daad bij het woord

Je kan beweren dat je duurzaam onderneemt, maar zulke uitspraken zijn alleen geloofwaardig als ze ook makkelijk geverifieerd kunnen worden. Daarom genereren we digitale certificaten op basis van tijdstempels op de blockchain (in SustainabilityChecker.app), om te bewijzen dat een certificaat legitiem is en op dat specifieke moment werd aangemaakt. We registreren ook het aantal geplante bomen, de periode, de relevante SDG’s (Sustainable Development Goals of duurzame ontwikkelingsdoelen) en de ambities van jouw bedrijf. Door onze QR-code op je offertes en brochures te plaatsen kan je bovendien ook stakeholders en klanten inspireren.

Smart ownership

Bij sommige van onze projecten krijg je de mogelijkheid om bomen toe te wijzen aan medewerkers of klanten. Zij ontvangen dan een login om de groei van de bomen en hun impact op te volgen. Ook hier kiezen we voor blockchain en een milieuvriendelijke cloudomgeving.

Betrokkenheid

Door medewerkers en klanten persoonlijk bij dit project te betrekken, moedig je hen aan om een positieve impact te hebben. Op het bedrijf en op de natuur.

Transparantie

Transparantie schept vertrouwen. Daarom visualiseren we de impact van jouw bosproject(en) op een digitaal kaartplatform. We brengen non-profitorganisaties en sociale ondernemingen in contact met bedrijven door boeiende storytelling en data samen te brengen op een interactieve kaart. Daarnaast worden jouw logo en website vermeld onder de projecten die jouw bedrijf steunt, zodat je je bijdrage trots kan delen met je netwerk.

Samen voor een groene toekomst

SDG's

De SDG’s (duurzame ontwikkelingsdoelen) vloeien voort uit tientallen jaren werk van de VN en individuele landen. Ze zijn er gekomen om alle landen, zowel ontwikkelde als ontwikkelende, op te roepen om binnen een wereldwijd partnerschap actie te ondernemen. Bedrijven van elke grootte en uit elke sector kunnen bijdragen aan de doelen. Zo draag je door bomen met impact te planten bij aan verschillende duurzame ontwikkelingsdoelen. Afhankelijk van de regio en het project kan je verschillende SDG’s steunen, maar één doel waar je sowieso aan bijdraagt, is nummer 13, ‘klimaatactie’.

Communicatieve ondersteuning

Je hoeft je geen zorgen te maken over positieve communicatiecampagnes. Wij bezorgen elke klant een digitaal merkboek met content, sjablonen en beeldmateriaal. Een leuke visual posten naar aanleiding van de Dag van de Aarde? Fluitje van een cent! Wil je een video posten, een e-mailcampagne lanceren, een landingspagina bouwen of andere content op maat ontwikkelen? Geen enkel probleem, we helpen je graag verder.

Let's plan(t)
the future together.

We moeten dringend onze impact op het klimaat terugdringen, enerzijds door onze structuren en gedragingen aan te passen en anderzijds door terug te geven aan onze planeet. Dit doen we door bomen te planten op plaatsen waar ze de grootste impact hebben en banen te creëren.

Een plan op maat?

Gemotiveerd om uw bedrijf naar het volgende groene niveau te tillen? Wij vertellen u graag meer over onze visie en mogelijkheden! Neem contact met ons op en wees onze leider