Plant mee aan de toekomst

Elk van ons kan bijdragen aan een groenere toekomst voor onze planeet. Samen maken we de planeet weer een beetje groener. Neem het heft in eigen handen en maak vandaag nog het verschil!

Jouw impact als green leader

Wil jij bomen planten voor een groenere toekomst? Fantastisch! Met jouw bijdrage:

  • garandeer je een zekerdere toekomst voor je kinderen;
  • ga je de opwarming van de aarde tegen;
  • draag je bij aan het herstel van de wereldwijde biodiversiteit;
  • zorg je voor meer fruit en grondstoffen die gebruikt kunnen worden voor geneesmiddelen;
  • draag je bij aan een duurzame economie;
  • steun je lokale economieën en zorg je voor lokale inkomsten;
  • heb je een echte IMPACT.

Koop een boom

Binnen de 5 werkdagen ontvang je een certificaat met de locatie van jouw boom (Peru, Madagaskar of Armenië). Wil je de bomen graag cadeau geven? Vul bij het afrekenen de gegevens van de ontvanger in en wij voorzien een gepersonaliseerd certificaat.

Slechts €3,75 per boom (min. 5)

Onze projecten

Ontdek waar we onze bomen planten. Kom meer te weten over onze projecten.

Tanzania

Dit project richt zich op het herstel van bossen in het Magamba Nature Forest Reserve die in het verleden zijn afgebrand. De aanplant, het onderhoud en de monitoring worden gedaan door de lokale gemeenschappen.

Argentinië

Dit project pakt niet alleen de uitdagingen op het gebied van biodiversiteit aan, maar ook sociale problemen, door de voorwaarden te creëren die inheemse gemeenschappen in staat stellen te gedijen, terwijl de biodiversiteit wordt hersteld.

Europa

We voeren herbebossingsprojecten uit in België, Ierland, Portugal, Spanje, Italy, Frankrijk, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk… Projecten in andere Europese landen kunnen aangevraagd worden.

Madagaskar

De biodiversiteit van Madagaskar is heel bijzonder. Het land heeft zijn eigen ecosysteem en prachtige wilde dieren ontwikkeld sinds het zich 160 miljoen jaar geleden afsplitste van het Afrikaanse continent.

België

Duizenden hectaren bos verdwijnen in België. We maken onze landelijke gebieden weer veerkrachtig door herbebossingsprojecten uit te voeren doorheen het hele land! Steun duurzame land- en bosbouw in België.

Armenië

In Armenië wordt met herbebossingsprojecten woestijnvorming bestreden, bodemerosie bestreden, het water beschermd en de plaatselijke gemeenschappen mondiger gemaakt door werkgelegenheid te scheppen en hun inkomen te verhogen.
VERTICAL congo

Congo

Onze partner in Faja Lobi werkt aan een geïntegreerd project van herbebossing & duurzame ontwikkeling om de uitdagingen van een veranderend klimaat en sociale ongelijkheid het hoofd te bieden.  
VERTICAL PERU

Peru

De biodiversiteit in het Peruaanse Amazonegebied beschermen en regenereren. Samen met onze herbebossingspartner Camino Verde is het onze missie om de boslandschappen te herstellen door gemeenschappen te versterken.

Onze missie

Wij zijn van mening dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends moet zijn. Ontbossing is een probleem dat ons allemaal treft, en bij Go Forest werken we elke dag opnieuw aan een oplossing. Door te focussen op gedragsverandering willen we de oorzaken rond de bodem- en ontbossingsproblematiek bij de wortel aanpakken.

Tanzania

7

tree species are planted

Argentinië

6

boomsoorten worden geplant

Europa

8

verschillende Europese landen

Ervaring van anderen

Samen vinden we de formule die vandaag het beste bij uw bedrijf past en impact heeft op onze wereld van morgen. Lees hier hoe anderen de samenwerking met ons ervaren.

Filip Staelens

Orbit

Wij geloven dat technologische innovatie ons kan helpen bij het bouwen van duurzamere armaturen.

Edward Vervisch

Copahome

Dankzij de platforms die Go Forest gebruikt, is duurzaamheid niet langer een vaag begrip. De klant wordt er nu echt bij betrokken.

Samuel Van Lathem

Vadigran

Het is zeer waardevol dat onze klanten hun bomen niet alleen zien, maar ook de impact voelen die ze maken door ze te planten.

Wij planten bomen met impact!