Go Forest logo

Onze partners

Go Forest werkt samen met bedrijven die graag een duurzamere wereld willen creëren.
Go Forest Madagascar 6
CO2Logic Logo - Southpole - Go Forest
Sinds 2007 heeft CO2logic een unieke aanpak ontwikkeld. Het is een eenvoudig maar doeltreffend 4-stappenplan voor een koolstofarme transitie dat uitstekende resultaten oplevert voor alle soorten organisaties. CO2logic heeft een grote expertise opgebouwd in het beoordelen & ontwikkelen van klimaatprojecten. Het ondersteunen van klimaatprojecten door het compenseren van de resterende uitstoot van uw organisatie is de derde complementaire stap voor een robuuste klimaatstrategie. CO2logic vormt de FraBeLux divisie van South Pole.
Southpole - Go Forest
South Pole implementeert projecten en strategieën die de uitstoot van bedrijven, overheden en organisaties over de hele wereld terugdringen, en resulteren in duurzame zakelijke mogelijkheden. Een team van meer dan 600 experts ondersteunt bedrijven bij de invoering van innovatieve oplossingen om risico’s te beperken en hun duurzaamheidsdoelen te behalen.
Sustainability Partner - Go Forest
De duurzaamheidstransitie van Europese kmo’s versnellen door middel van strategie, training, blockchaincommunicatie en B Corp-certificering.

Jij beslist hoe groen de toekomst eruit zal zien.

Ieder van ons kan een positieve invloed hebben op de wereld van morgen. Net zoals een heleboel verschillende bomen een bos vormen, kunnen een heleboel afzonderlijke acties een enorme verandering teweegbrengen.