Onze projecten

Maak kennis met onze projecten en ontdek waar we onze bomen met impact planten.

Let's plan(t) the future together.

Go Forest wil de natuur herstellen door de juiste boomsoorten te planten in gebieden waar ze positieve gevolgen hebben voor de biodiversiteit, de CO2-opslag, de tewerkstelling, het levensonderhoud en de plaatselijke economie. Experts op het vlak van klimaatprojecten selecteren en controleren de beste projecten wereldwijd.

Roemenië

Roemenië herbergt enkele van de grootste stukken oerbos die nog overblijven in Europa. Er leven wolven, beren, lynxen, en je vindt er ruim een derde van alle Europese plantensoorten. Door ongecontroleerde houtkap wordt het landschap echter totaal verwoest.
madagascar project SQUARE_

Madagaskar

De biodiversiteit van Madagaskar is heel bijzonder. Het land heeft zijn eigen ecosysteem en prachtige wilde dieren ontwikkeld sinds het zich 160 miljoen jaar geleden afsplitste van het Afrikaanse continent.
belgium project SQUARE_

België

Duizenden hectaren bos verdwijnen in België. Met onze partner PlantC maken we onze landelijke gebieden weer veerkrachtig! Steun duurzame land- en bosbouw in België.
armenia project SQUARE_

Armenië

In Armenië wordt met herbebossingsprojecten woestijnvorming bestreden, bodemerosie bestreden, het water beschermd en de plaatselijke gemeenschappen mondiger gemaakt door werkgelegenheid te scheppen en hun inkomen te verhogen.
congo project SQUARE_

Congo

Onze partner in Faja Lobi werkt aan een geïntegreerd project van herbebossing & duurzame ontwikkeling om de uitdagingen van een veranderend klimaat en sociale ongelijkheid het hoofd te bieden.  
peru project SQUARE_

Peru

De biodiversiteit in het Peruaanse Amazonegebied beschermen en regenereren. Samen met onze herbebossingspartner Camino Verde is het onze missie om de boslandschappen te herstellen door gemeenschappen te versterken.

Leaders for a greener world

Bedrijven hebben de sleutel in handen. Als wij het goede voorbeeld geven, zullen consumenten en stakeholders gauw volgen. Deze leiders zetten zich al in voor een betere, groenere toekomst. Sluit je bij hen aan en maak vandaag nog een verschil.

Jij beslist hoe groen de toekomst er uit kan zien

Ieder van ons kan een positieve impact hebben op de wereld waarin we morgen leven. Vele bomen vormen een bos, net zoals vele kleine stappen samen tot een grote verandering kunnen leiden.