Go Forest logo

Onze waarden

Wij willen je inspireren om niet alleen vandaag, maar ook de komende jaren actie te ondernemen.

Green leaders for a greener tomorrow

We hebben nood aan leaders for a greener world: (bedrijfs)leiders, organisaties en particulieren die duurzamer willen handelen. Met Go Forest willen we een toegankelijke oplossing aanbieden om gedragsverandering te stimuleren en terug te geven aan onze prachtige planeet. Dat doen we door de juiste combinatie van boomsoorten te planten in de regio’s waar ze de grootste impact hebben op het klimaat en het milieu.

Partnerschap

Wij houden van samenwerkingen met gelijkgestemde bedrijven, die zich langdurig willen inzetten. Samen kunnen we een concrete, duurzame impact hebben!

Transparantie

Dankzij onze blockchain technologie, ons satellietplatform en onze communicatieve ondersteuning kun je het volledige traject stap voor stap volgen.

Communicatie

We helpen je graag met de communicatie rond jouw klimaatactie, zodat iedereen weet dat jij een echte green leader bent

Voor een groene toekomst!

Go Forest heeft de krachten gebundeld met  South Pole. Want achter elke grote verandering staat een sterk team. Samen bouwen we aan een nieuwe toekomst!

Voor bedrijven

Ontdek wat jouw bedrijf kan doen. Word een leader for a greener world.

Voor particulieren

Elk van ons kan bijdragen aan een groenere toekomst voor onze planeet.

Let's plan(t)
the future together.

We moeten dringend onze impact op het klimaat terugdringen, enerzijds door onze structuren en gedragingen aan te passen en anderzijds door terug te geven aan onze planeet. Dit doen we door bomen te planten op plaatsen waar ze de grootste impact hebben en banen te creëren.

Start met planten

Helemaal klaar om je bedrijf naar een groener niveau te tillen? We vertellen je graag meer over onze visie en formules! Neem contact op met ons om een green leader te worden