Go Forest logo

Gent 10 Mijl case

De Gent 10 Mijl is een jaarlijks loopevenement waar lopen en samenzijn centraal staan. Deelnemers kunnen kiezen tussen 5 of 10 mijl en lopen door het prachtig historisch centrum van Gent. De gepassioneerde drivers van het evenement zijn Elise en Bart, een ambitieus koppel met een groot hart voor de mooie stad.

Loopevenementen zijn geweldige bijeenkomsten, maar ook doelen waarnaar mensen individueel als in groep naartoe werken. Zo doen er bijvoorbeeld ook veel bedrijven mee aan het evenement en lopen zij doorheen het jaar met de collega’s of klanten als voorbereiding op de BIG DAY.

De grote dag vindt dit jaar plaats op 15 september met de Topsporthal als vertrek-en eindpunt. Naast het lopen zelf, kan je er verschillende tenten terugvinden met informatie en entertainment en eindigt het evenement met optredens (afterparty).

Dit jaar zijn wij met Go Forest partner van Gent 10 mijl en hebben we samen de ‘Negenduust voor negenduust’-campagne opgezet met als doel om minstens 9000 bomen te planten en dit in België en Madagaskar. En zo gaat de gezondheid van de mens hand in hand met de gezondheid van de planeet.

Verschillende bekende Gentenaars (of mensen met een belangrijke link met Gent) zullen naar aanloop van het evenement op onze kanalen verschijnen met boeiende cases. Je zal geïnspireerd geraken door waarom zij deelnemen, waarom ze de natuur zo belangrijk vinden en waarom sporten een belangrijk onderdeel is van hun leven. Ambassadeurs voor Gent, voor Gent 10 mijl, voor de natuur en voor de gezondheid.

Voel je je aangesproken? En:

  • Wil je mee lopen? Schrijf je dan hier in als individu of als bedrijf.
  • Wil je als bedrijf meer info over hoe je samen met ons zichtbaarheid kan creëren op dit schitterend evenement waar 7000 mensen aan deelnemen? Surf dan naar deze link.
  • Draag je bij aan het Negenduust-bos? Ga dan naar de donatiepagina via deze link. We nemen je graag mee in onze communicatie & zijn dankbaar voor elke boom (want elke boom telt).

Let’s run for the planet!