Plant bomen met impact

Bossen remmen de klimaatverandering af en vormen het belangrijkste reservoir voor biodiversiteit. Helaas is ontbossing vandaag een van de grootste bedreigingen voor onze planeet. Daarom biedt Go Forest toegankelijke en transparante oplossingen aan om bomen met impact te planten. Samen kunnen we een groenere wereld creëren. Niet alleen voor ons, maar ook voor de toekomstige generaties.

Zij geven al het 'groene' voorbeeld!

Let’s plan(t) the future together

We moeten dringend onze impact op het klimaat terugdringen, enerzijds door onze structuren en gedragingen aan te passen en anderzijds door terug te geven aan onze planeet. Dit doen we door bomen te planten op plaatsen waar ze de grootste impact hebben en banen te creëren.
Go Forest - Tree

Onze projecten

Onze experts op het vlak van klimaatprojecten selecteren en controleren de beste projecten wereldwijd. In deze regio’s zijn we actief en planten we onze bomen met impact. Kom meer te weten over onze projecten.
Project Romania Go Forest 1

Roemenië

Roemenië herbergt enkele van de grootste stukken oerbos die nog overblijven in Europa. Er leven wolven, beren, lynxen, en je vindt er ruim een derde van alle Europese plantensoorten. Door ongecontroleerde houtkap wordt het landschap echter totaal verwoest.
VERTICAL madagascar

Madagaskar

De biodiversiteit van Madagaskar is heel bijzonder. Het land heeft zijn eigen ecosysteem en prachtige wilde dieren ontwikkeld sinds het zich 160 miljoen jaar geleden afsplitste van het Afrikaanse continent.
VERTICAL BELGIUM

België

Duizenden hectaren bos verdwijnen in België. Met onze partner PlantC maken we onze landelijke gebieden weer veerkrachtig! Steun duurzame land- en bosbouw in België.
VERTICAL Armenia

Armenië

In Armenië wordt met herbebossingsprojecten woestijnvorming bestreden, bodemerosie bestreden, het water beschermd en de plaatselijke gemeenschappen mondiger gemaakt door werkgelegenheid te scheppen en hun inkomen te verhogen.
VERTICAL congo

Congo

Onze partner in Faja Lobi werkt aan een geïntegreerd project van herbebossing & duurzame ontwikkeling om de uitdagingen van een veranderend klimaat en sociale ongelijkheid het hoofd te bieden.  
VERTICAL PERU

Peru

De biodiversiteit in het Peruaanse Amazonegebied beschermen en regenereren. Samen met onze herbebossingspartner Camino Verde is het onze missie om de boslandschappen te herstellen door gemeenschappen te versterken.

Onze missie

Wij zijn van mening dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends moet zijn. Ontbossing is een probleem dat ons allemaal treft, en bij Go Forest werken we elke dag opnieuw aan een oplossing. Door te focussen op gedragsverandering willen we de oorzaken rond de bodem- en ontbossingsproblematiek bij de wortel aanpakken.

Roemenië

8

different tree species

Madagaskar

34

verschillende boomsoorten

België

30

jaren van onderhoud

Grow Forest

Go Forest wil de natuur herstellen door de juiste boomsoorten te planten in gebieden waar ze positieve gevolgen hebben voor de biodiversiteit, de CO2-opslag, de tewerkstelling, het levensonderhoud en de plaatselijke economie. Onze experts op het vlak van klimaatprojecten selecteren en controleren de beste projecten wereldwijd. Go Forest doet niet enkel aan bebossing, maar zet ook actief in op het voorkomen van bomenkap.

Leaders for a greener world

We kunnen blijven wachten tot anderen besluiten het klimaat te redden, bomen te planten, hun eigen gedrag aan te passen en goede doelen te steunen, of we kunnen zelf actie ondernemen. Laten we samen bomen planten met impact in gebieden waar ze positieve gevolgen hebben voor de biodiversiteit, de CO2-opslag, de tewerkstelling, het levensonderhoud en de plaatselijke economie.

Laten we een virtuele trip maken!

Play Video

Ervaringen van bedrijven die al met ons werkten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Lorem ipsum dolor sit amet

Filip Staelens

Orbit

Wij geloven dat technologische innovatie ons kan helpen bij het bouwen van duurzamere armaturen.

Edward Vervisch

Copahome

Dankzij de platforms die Go Forest gebruikt, is duurzaamheid niet langer een vaag begrip. De klant wordt er nu echt bij betrokken.

Samuel Van Lathem

Vadigran

Het is zeer waardevol dat onze klanten hun bomen niet alleen zien, maar ook de impact voelen die ze maken door ze te planten.

Start your planting journey.