Plant een boom.

Creëer samen met ons het CEO’s 4 Climate bos in België.

CEO's 4 Climate x Go Forest

Wil jij ook je boompje bijdragen aan een groenere toekomst? Dat kan heel eenvoudig!

Doneer een of meerdere bo(o)m(en) en draag direct bij aan het herstel van onze planeet. Denk aan de lucht die schoner wordt, het ecosysteem dat versterkt wordt en de CO2-opname die toeneemt. Bovendien draagt het bij aan het behoud van biodiversiteit en biedt het habitats voor verschillende diersoorten.

Jouw bijdrage is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de toekomstige generaties en onze C4C-community. Elke geplante boom komt terecht in het Belgische CEO’s 4 Climate bos. Wij willen dus zoveel mogelijk leden, partners, medewerkers, vrienden, familie en sympathisanten laten meebouwen aan ons eigen stukje groen. Doe jij ook mee? Laten we samen de krachten bundelen en een duurzame impact maken met elke geplante boom!

Al een boom gekocht? Super! Volg het planten van je boom op via ons impact dashboard. Daar kan je steeds via satellietbeelden je eigen impact binnen dit project bekijken. Liever wat van dichter aanschouwen? Eens ze wat gegroeid zijn gaan we graag eens op bezoek samen met onze gulle planters.

We kijken ernaar uit samen een mooie impact te realiseren!

Draag je boompje bij.

  • Boom in het CEO’s 4 Climate bos
     6,70