Ons impactplatform 2.0 is live!

Begin 2023 droomden we van een Go Family impactplatform dat de positieve impact van onze projecten zou kunnen laten zien.

Elk project zou volledig worden uitgevouwen en toegelicht met de nodige foto’s, nieuwsupdates en geolocaties. Bovendien zou het platform specifiek de impact van onze members in beeld brengen. Of onze members nu hun uitstoot verminderen, iets teruggeven aan de natuur of een bewustmakingscampagne opzetten, het zou allemaal op één locatie worden getoond en opgevolgd: hun impactdashboard.

En zo gebeurde het. De eerste versie werd gelanceerd tijdens een succesvol lanceringsevenement in augustus 2023 en Go Forest- en Go Ocean-members gebruikten het platform vanaf dag één met veel plezier.

De belangrijkste voordelen van het nieuwe platform waren dat je 1) elk project kan bekijken via een projectpagina en 2) de specifieke positieve impact van elk member kan bekijken via hun partnerpagina. Al deze pagina’s zijn met elkaar verbonden en worden regelmatig bijgewerkt met gegevens, foto’s en nieuwsupdates. Omdat het platform openbaar beschikbaar is, kan de informatie eenvoudig worden gebruikt in ESG- of MVO-rapportages en worden gedeeld met eventuele stakeholders.

Na meerdere evaluaties en feedbackrondes hebben we in januari 2024 besloten dat een impactplatform 2.0 zeker welkom was.

Daarom hebben we een tweede versie ontwikkeld en deze in maart 2024 gelanceerd!

De nieuwe functies?

  • Een nieuwe startpagina
  • Meer personaliseerdbare impactdashboards
  • Meer impactdata en data-inzichten
  • Downloadbare projectfoto’s
  • Notificaties van nieuwsupdates specifiek over jouw project
  • Betere traceerbaarheid doorheen het hele platform

Meer nieuws over Go Forest

mei 16, 2024
Ons impactplatform 2.0 is live!
april 23, 2024
Go Forest herstelprojecten ter verlichting van de druk op primaire bossen
maart 6, 2024
Navigeren door Green Marketing: 5 belangrijke do’s & don’ts in duurzame communicatie en marketing

We planten bomen waar ze het belangrijkst zijn